Szolgáltatás lehetövé teszi, hogy keressen ingatlant a nyilvántartásba,a "Szerbia-Kataszterben"


  Felhivás: Ezeket az adatokat a   ( Google forditóval let leforditval ) ! Lehet hogy nem minden pontosan van leforditval.
Sajnálom de jó !

Megjegyzés:

Ingatlan-nyilvántartásba az interneten - KnWeb
Keresés az adatbázisban az ingatlan-nyilvántartásba.

- Az adatbázis a központi adatbázisban, az ingatlan-nyilvántartásba Szerbiában és megalakította a letöltés birtokában lévo adatok a hivatalok ingatlan-nyilvántartásba Köztársaság Geodéziai Hatóság.

Fontos.
A szolgáltatás nyilvánosan elérheto az interneten
http://katastar.rgz.gov.rs/KnWebPublic

- Az adatbázis keresheto keresztül számos parcellák az önkormányzat és a kataszteri község, vagy az ingatlanra címe (utca és házszám az önkormányzat).
- Egy ingatlan csak az alapveto információkat ingatlanokról és az alapveto információk és jogok tulajdonosainak (teljes nevét vagy a jogi személy és címe jogosulttól). Nem lehet keresni az adatokat azonosítóját, a jogosult, sem ez az információ jelenik meg, ha az adatok megjelenítését (elvek tiszteletben tartása szóló törvény a személyes adatok védelmérol).
- A fo cél az, hogy a polgárok és jogi személyek ellenorzésére az adatokat az ingatlanra.
- A tervek szerint azonosításának elosegítése ingatlan eszközök térbeli keresés és megnézni információkat az ingatlan a digitális kataszteri térkép és ortofotó.
- Ingatlan-nyilvántartásba nyilvános könyv bemutatja az alapveto adatokat az ingatlanok és jogok nekik. Ingatlan-nyilvántartásba tartalmaz adatokat a szárazföldön (nevét, a kataszteri község, számos, alakja, mérete, módját, minoségét, a kataszteri osztály és a kataszteri jövedelem kataszteri parcellák), épületek, lakások és irodák, valamint a speciális épületelemek (helyszín, alakja, mérete, így használatát, padló és ség) és egyéb épületek, valamint a tájékoztatáshoz való jog és a birtokolt jogokat, tehermentes és korlátozások.
- Az ingatlan kell beírni a tulajdonjog és egyéb jogok ingatlan vagyon, bizonyos kötelezettséget kapcsolódó jogok ingatlan, ingatlan tehermentes és korlátozás a hajlam az ingatlanok.
- Egyedi ingatlan-nyilvántartásba azt jelenti, hogy minden lényeges információt ingatlan, ingatlan, épületek és épületrészek találhatók a rekordok.
- Ingatlan-nyilvántartásba fejlesztését teszi lehetové ingatlanpiac, könnyebb és biztonságosabb a várostervezés, elemzése beruházási programok és fejlesztési tervek, politikai és stratégiai dokumentumok minden területén általános és speciális állami és társadalmi érdek, a tervezés és földhasználat az ország egészét, a tulajdonjog védelme garantált jogok alkotmányt.
- Elismerte mozdulatlanság magasabb piaci értéket. A tulajdonos az ingatlan adható meg az ingatlant, ígéretet tett, és így elérni egy jelzáloghitel, amely különösen fontos a polgárok és üzletemberek. Miután befejezte bejegyzés ingatlan-a polgárok tudja igazolni, hogy jogaikat a legegyszerubb és leghatékonyabb módja, a szállítás képezo ingatlant, bizonyítékként, ki az adatbázisból az ingatlan-nyilvántartásba.


Nyilvános hozzáférés
Keressen adatbázisunkban ingatlant-

Segítség:ha kell   Olvasd >>
- Áttekintés a téradat
- A szolgáltatás nyilvánosan elérhető az interneten a katastar.rgz.gov.rs/KnWebPublic
- Kataszteri adatok az ország egész területén a Szerb Köztársaság.
- Jegyzőkönyv az Igazgatóság földterületek és a Belgrád és RGA.
- Közötti együttműködés RGA, és a Land Fejlesztési Ügynökség.

Hírek archívum
Válassza ki az önkormányzat: " Példa : Backa Topola" :

Kiválasztani, a város nevét,: " Példa: Pacir,Új Orahovo,Mali Belgrád,Gunaras,Régi Moravica, "

jobrul válasza ki hogy mit is akarsz


Keresés Kateszteri Föld-Parcelák, kell a parcela számja !


Ird be a kódot a képen amit látsz, és utána katins rá .
Vagy a házra, ad be az útca nevét meg a hászámot.

Ird be a kódot a képen amit látsz, és utána katins rá .
Kinyilik egy irat, anak a jobb oldalára katinsál

és megvanak az adatjaid
Ez minden


-

vissza
-
- - - -